Můj výběr
0 položek
Co je to? »
Váš košík:
0 za 0
| Přihlášení »
Vyberte si kategorii
Úvod > Informace pro zákazníky > Zásady ochrany osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů - GDPR

Při nakládání s daty se zavazujeme řídit zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a nařízením EU 2019/679 (GDPR).

Prohlášení o ochraně osobních údajů

Ing. Petr Sedláček jako provozovatel internetového obchodu www.trebonsky-med.cz, prohlašuje, že veškeré osobní údaje jsou považovány za přísně důvěrné a je s nimi nakládáno v souladu se zákonem č.101/2000 Sb., nařízením EU 2016/679 (GDPR) v souladu s Obchodními podmínkami.

Jaké údaje schromažďujeme?

Pro realizaci obchodní transakce od Vás potřebujeme znát jméno (případně jméno firmy, IČ a kontaktní osobu), adresu (dodací a fakturační), telefonní a emailový kontakt. Následně evidujeme Vaše obchodní transakce u nás.

K čemu údaje slouží?

Pro dodání zboží na Vámi určené místo s Vámi potřebujeme komunikovat a znát výše zmíněné údaje, které získáme při Vaší registraci. Protože jsou tyto Vaše osobní údaje získávány za účelem realizace obchodní transakce, není nutný Váš výslovný souhlas.

Osobní údaje jsou uchovávany v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č.101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů, zejména nařízení EU 2016/679.

Veškerých údajů získaných od zákazníků se užívá výhradně pro vnitřní potřebu firmy Ing. Petr Sedláček.

Poskytnutí osobních údajů třetím subjektům

Externím dopravcům, kterým jsou osobní údaje zákazníků předávány v minimálním rozsahu, který je nutný pro bezproblémové doručení zboží. Bez výslovného souhlasu zákazníků nakládá firma s jejich osobními údaji pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6.

Jak můžete ovlivnit existenci těchto dat?

Po přihlášení do eshopu www.trebonsky-med.cz můžete tyto údaje editovat nebo mazat. Z účetních důvodů nelze mazat fakturační údaje. V případě, že chcete Vaší registraci zcela zrušit, stačí odeslat e-mail na info@trebonsky-med.cz. Data jsou uchovávána na zálohových serverech pronajatých od společnosti WEDOS Internet, a.s. a serveru firmy Ing. Petr Sedláček.

Firma Ing. Petr Sedláček je ve smyslu a v § 5 odst. zák. o ochraně osobních údajů oprávněna za účelem nabízení obchodu a služeb subjektu údajů jako správce jeho osobních údajů získaných v souvislosti se svojí činností použít jeho jméno, příjmení a adresu a kontaktní údaje. Tyto osobní údaje je možné na písemnou žádost odeslanou na adresu info@trebonsky-med.cz vymazat z databáze. Správce osobních údajů poté nesmí dále uvedené údaje zpracovávat.

 

 

Volejte: 774 176 886
Internetový obchod Petr Sedláček - prodej sklenic,vík a medu
|Copyright © 2008-2017